Последвай ни във Facebook

  • Безплатна доставка

    Доставката на всички продукти е безплатна в рамките на 24 часа.  

  • Поръчка по телефона

    Можете да направите поръчка и по телефона.

  • Плащане

    Плащате директно на куриера при доставка.

Политика на връщане

Съгласно договора за дистанционна продажба продуктът е обект на връщане при ненарушен търговски вид от страна на Купупвача без обективна причина за рекламация в срок от 15 работни дни, като транспортните разходи са отговорност на Купувача. Възстановяването на заплатената сума ще се извършва в 30-дневен срок, считано от датата на прекратяване на договора за дистанционна продажба от страна на Купувача. За целта Купувачът трябва да изпрати следните данни на имейл office@zippy.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка 5. IBAN. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане.

www.zippy.bg

Гениална простота. Непретенциозна гениалност. Новата Tutis Zippy.

Историята на Tutis започва от 1994 година, когато е основана компания за търговия с бебешки и детски продукти. Не след дълго се стига до идеята за стартиране на производство на собствени детски колички и така през 1998 първата количка потегля по улиците в Литва. С времето производството на колички се превръща в основна дейност на компанията. Днес няма да е преувеличено да кажем, че едно поколение бебета порастна в колички Tutis. Същевременно компания расте заедно с бебетата. След като завладява пазара в Литва, тя получва международно признание за системата Tutis Zippy. Годините опит и традиции и безупречно качество съчетани с креативни и авангардни технологии, решения и модерен дизайн са факторите, които определят стила на количките Tutis Zippy.

Днес Tutis постоянно развива и разширява дейността си, открива нови приятели и партньори, търси нови идеи и просто се наслаждаваме на това пътуване, на постоянното усъвършенстване, белязано от малки или големи промени, и започнало преди близо 2 десетилетия.